Gøy på landet er over...

Og hvordan gikk det egentlig med Tonje?

En liten oppdatering for nye lesere:

Tonje var en av 25 glade bydamer som reiste landet rundt i denne bussen, for å finne drømmebygda eller drømmemannen. I hele 11 uker var hun borte fra oss.I hele høst kan jeg garantere at eldstejenta har sysselsatt oss foran TV-skjermen...


Og i spenning har vi fulgt med på alle episodene! Vel bortsett fra de to siste - for da måtte selvfølgelig dekoderen vår ryke!!! Er det mulig??? Jeg fikk faktisk ikke sett de to siste episodene! Men jeg satser på at den nye dekodern kommer i dag, så jeg får sett reprisen på søndag!

Siden jeg vet at det er flere av mine bloggevenner som har fulgt med på serien, skal jeg fortelle hvordan det egentlig sluttet, for vårt familiemedlem!

Tonje fant kjærligheten! :-))
Den første uka på turen var Tonje i Audnedal. Der traff hun den trivlige Harald... Men tror du ikke hun reiste fra både han og bygda! "Sukk" Vi trodde faktisk at han var en gutt for henne... Jeg satt faktiskt med tårenen i øynene da Tonje tok kofferten og dro videre.

Men så gikk det jo slik da, allikevel. Hun reiste jammen tilbake! :-))

Har du lyst til å lese reportasjen fra ukebladet "Her og Nå" trykk på linken Tonje reiser tilbake til Audnedal.9 kommentarer

ewymarie

05.11.2011 kl.10:12

Så koselig historie. Tror man er villig til å dra tilbake om man finner kjærligheten-så dette lover jo godt : )

fruensvilje

05.11.2011 kl.10:30

for en herlige kjærlighetshistorie:)) ligger denne bygda langt fra dere?ønsker det unge paret all lykke og grattis til dere foreldre
Vi er så søte altså :D

Huset på landet

05.11.2011 kl.11:03

fruensvilje: Audnedal ligger ca 6 timers bilkjøring unna...

Huset på landet

05.11.2011 kl.11:06

Tonjewestolsen: Ja så søte så... Men det synes jeg ikke da jeg fikk meldinga om at "Her og Nå" var på besøk hjemme, og vi var i Køben. Og du hadde IKKE sagt noe før vi dro!!!

Huset på landet

05.11.2011 kl.11:12

ewymarie: Ja det blir spennende :-))

torilthorsen

05.11.2011 kl.11:50

Så bra med lykkelig slutt :)
nei.. det er kanskje sant. Men se det fra det lyse siden! du har noe å nevne i bryllupstalen ;D

Helenes Interior

06.11.2011 kl.12:28

Huset på landet: Takk :) Jo som du sier så smelter den bare sånn som sterinen, IKKE noe brannfarlig i det hele tatt.. For det er kun ETT lag av servietten som brukes, så dette er vedlig tynt. Samtidig som at det er blitt smeltet inn i lyset ved påføring, så det er på en måte ikke noe igjen av papiret hvis du skjønner hva jeg mener;)?

Håper det var litt oppklarende, og lykke til med å komme i gang ;)hehe..

Klem

PS: Koslig at hun fant kjærligheten ;)

Skriv en ny kommentar

Huset på landet

Huset på landet

45, Fredrikstad

Jeg heter Line, er en "gladjente" og har bloggen "HUSET PÅ LANDET" - Den handler om min interesse for interiør, hagen, byggeprosjekter og ellers det som opptar meg. Velkommen! Om du lurer på noe, ta gjerne kontakt på mail: linee-oe@online.no

Norske blogger
Instagram

Medlem av:
Image and video hosting by TinyPic

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

blogg.no leverer teknologien bak Huset på landet. Bloggen skrives av © Huset på landet og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Denne tjenesten er levert av blogg.no. Hos oss finner du:

  • blogg.no - Få din egen blogg, helt gratis.
hits