Man går vel ikke forbi en interiørbutikk?

Hei!

Først vil jeg takke dere alle for sååå hyggelige kommentarer i forrige innlegg. Det varmer og jeg blir såå glad!!! Og det vet alle med blogg, at en kommentar er hyggelig å få. Så igjen, ♥-lig takk.


Nå har jeg endelig "landet" etter juleselskapet. Det var en fantastisk fin kveld, med god mat og drikke. Og jeg tror vel at alle hadde det bra :-)) Nå er i hvertfall alle spor etter festen borte... 

På min "fullfart" runde i byen fredag, fant jeg en ny interiørbutikk. Og den bare måtte jeg innom... Ja, og selfølgelig gikk jeg ikke tomhendt ut derfra. Her er reultatet av det besøket :-))
Denne lysestaken sto så fint i utstillingen og maste om å bli med meg hjem... Og hvem har hjerte til å si nei da? Ikke jeg i hvertfall! Så lysestaken og jeg gikk hånd-i-hånd ut av butikken :-) Og jeg vet ikke helt hvem av oss som var mest glad :-))

Den vil nok bli en adventslysestake når den tid kommer, men enn så lenge brenner vi i alle lysene...
Vel hjemme, pyntet jeg lysene med litt noter av en julesang og litt hyssing. Nå står den på køkkenbordet og jeg syns det ble ganske så fint :-))

Her på Østlandet var det -6° og frostrim på trærne i morges. Bare å innse at nå er det snart vinter... Brrr... Kaldt :-)) Men nå er det strålende sol og det er en riktig så fin dag.


Ønsker deg en riktig fin tirsdag!


5 kommentarer

sersjantnilsen

15.11.2011 kl.14:14

Ja, men går da aldeles ikke forbi en interiørbutikk :) Likte veldig godt notene og hyssingen rundt lysene, det var lurt :)

torilthorsen

15.11.2011 kl.15:29

Veldig fin, og noter og hyssing var en god ide :)

LykkeLise

15.11.2011 kl.19:54

Så moro at du blir med på treff:)

Det kommer til å bli kjempegøy, gleder meg til å treffe deg og alle de andre:)

Ny interiørbutikk i byen??:)

Klem Lise

passion4lifeandtravel

15.11.2011 kl.22:41

Så koselig det ble :-)

Henrietta

17.11.2011 kl.21:38

Fin blogg ! - ingenting er vel som et ordentlig hjem :)

Skriv en ny kommentar

Huset på landet

Huset på landet

45, Fredrikstad

Jeg heter Line, er en "gladjente" og har bloggen "HUSET PÅ LANDET" - Den handler om min interesse for interiør, hagen, byggeprosjekter og ellers det som opptar meg. Velkommen! Om du lurer på noe, ta gjerne kontakt på mail: linee-oe@online.no

Norske blogger
Instagram

Medlem av:
Image and video hosting by TinyPic

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

blogg.no leverer teknologien bak Huset på landet. Bloggen skrives av © Huset på landet og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Denne tjenesten er levert av blogg.no. Hos oss finner du:

  • blogg.no - Få din egen blogg, helt gratis.
hits