På hagebesøk i Mona sin romantiske hage...

 

Er man en hageelsker er det en drøm å få besøke andres hager. Og jeg er ingen unntak. 
På hagebesøk får jeg mange tips og ideer, og masse inspirasjon. Hagen jeg vil vise dere i dag ligger idyllisk til på en av de ytterste øyene på Hvaler. En gammel og godt etablert hage. 

En skikkelig romantisk "bestemors hage". Fylt med vakre blomster. En plass til rekreasjon og til å drømme seg bort.
Alle som har en hage, vet at en vakker hage ikke kommer av seg selv. Og i denne hagen har det nok gått med noen arbeidstimer.

Jeg lar bildene tale for seg selv, og ønsker deg herved velkommen inn i Mona sin hage...
 

 


Hosta i mange varianter. Se de flotte bladene...Alle bildene er tatt av Mona selv, men jeg har fått lov å dele de med dere.

TUSEN TAKK, Mona! ♥

Håper det ga deg like mye glede å se på, som det gir meg. Gang på gang...

Med ønske om en fin helg...


4 kommentarer

Victoria Larsen

10.03.2017 kl.19:14

Kjempe flotte bilder! :D

fruensvilje

10.03.2017 kl.21:36

Sukk ,det vr en vakker hage,en enormt stor hage )) noe slikt kan jeg bare drømme om,min helse tilater desverre ikke så masse arbeid som en slik hage krever,men jeg nyter det jeg ser ))

Toves Sammebsurium

11.03.2017 kl.16:22

Så frodig og flott overalt, en hage helt etter min smak og som du skriver : ikke vanskelig å se her ligger mange timers arbeid bak! Inspirerende å se, takk for titten!!! Tove :kr

Lyngbo

19.03.2017 kl.08:25

Så flotte bilder det må jo være ett. Fint sted .jjeeg er mye på hvaler kan man dra dit føor å nyte de flotte blomstene .hvor er det .du har jo selv en flott hage. Jeg har flere ganger tenkt om man kan dra dit for å nyte hagen din ?

Skriv en ny kommentar

Huset på landet

Huset på landet

46, Fredrikstad

Jeg heter Line, er en "gladjente" og har bloggen "HUSET PÅ LANDET" - Den handler om min interesse for interiør, hagen, byggeprosjekter og ellers det som opptar meg. Velkommen! Om du lurer på noe, ta gjerne kontakt på mail: linee-oe@online.no

Norske blogger
Instagram

Medlem av:
Image and video hosting by TinyPic

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

blogg.no leverer teknologien bak Huset på landet. Bloggen skrives av © Huset på landet og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Denne tjenesten er levert av blogg.no. Hos oss finner du:

  • blogg.no - Få din egen blogg, helt gratis.
hits