En sommer uten hageprosjekterDette er den rareste sommeren jeg har hatt noen gang. Alle de hageprosjektene og målene jeg hadde for sesongen har rett og slett ikke blitt gjennomført. Vi fikk satt opp fontenen, og that`s it liksom. Ikke har jeg tatt noen særlig bilder heller, og det gjør ikke akkurat blogging noe særlig enkelt. 

Men Jarle, han hadde et prosjekt i år. Han er såååå kjeeeeeedelig når han finner på egne ting. For Jarles prosjekt var å grøfte og oppgradere vår 900 meter lange vei. Og da valgte han å bruke en uke av ferien vår til det. Og mang en kveld, og fridager til det. Og det betydde jo at jeg dermed mistet både "Jarle-musklene" og redskapen til det jeg trengte hjelp til. Og det er sikkert derfor ikke jeg har fått gjennomført mine prosjekter. Sukk...
Men for all del... Det har blitt mange timer i hagen allikevel. 

Og så fikk vi se vår egen hage på tv... 

 

Og jammen var vi med også...

Vi har vært på hytta...
Vi har spist masse god mat...
Vi har slappet av...
Og vi har kost oss... 
Hatt mange stille og varme kvelder på verandaen...Vi har kjøpt oss en røykmaskin, som vi egentlig skal ha i et fremtidig hageprosjekt, men som jeg bare måtte ta i bruk...

Og så gror det seg til...

Og blomstret så fint...
Og plutselig er sommeren forbi...
Nå er hagemøbler satt inn, lysthuset fylt med planter for overvintring, vedskjulet er fullt av ved, og vi koser oss inne.
Det er jo deilig det også da.

På torsdag kjøpte jeg meg nye halmkranser, som skal henge på dørene. Så i dag skal jeg ut i skogen og plukke litt som jeg kan pynte med. 
Men først skal jeg kose meg litt til på kjøkkenet med kaffen mens det knitrer så koselig i grua. 

Med ønske om en fin søndag!


7 kommentarer

iselinslund

05.11.2017 kl.11:42

Fin blogg du har :) Besøk gjerne min!

Huset på landet

05.11.2017 kl.16:50

iselinslund: Takk for det. :-)

lulltove

05.11.2017 kl.11:43

Så herlig oppdatering :) Nydelig beliggenhet på hytta :) Og huset deres ser jo ut som et lite slott :) Ble veldig nysgjerrig på den saken med åpen flamme på terrassen og røykmaskinen...... Hva i all verden er det? Klem :)

Huset på landet

05.11.2017 kl.16:53

lulltove: Takk for hyggelig hilsen. :-)
Saken på terrassen er en gass-peis. Og røykmaskinen, det er en finurlig sak. Den går på strøm, og vibrerer slik at det kommer røyk. Hvordan dette egentlig skjer, aner jeg ikke. Men fasinert av den - det er jeg! :-)
Klem Line

Herman

05.11.2017 kl.12:28

Dere har jo blitt besteforeldre også da! Det er ikke bare-bare Bernt!

Huset på landet

05.11.2017 kl.16:55

Herman: Det er jo til deg det jo... <3
Men du skjønner det, Herman-gutten til Mimmi, at du skal få et helt eget innlegg. Må bare snakke med mamma`n og pappa`n din først. <3

julietalivstil

06.11.2017 kl.19:56

Så fine bilder:)

Skriv en ny kommentar

Huset på landet

Huset på landet

47, Fredrikstad

Jeg heter Line, er en "gladjente" og har bloggen "HUSET PÅ LANDET" - Den handler om min interesse for interiør, hagen, byggeprosjekter og ellers det som opptar meg. Velkommen! Om du lurer på noe, ta gjerne kontakt på mail: linee-oe@online.no

Norske blogger
Instagram

Medlem av:
Image and video hosting by TinyPic

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

blogg.no leverer teknologien bak Huset på landet. Bloggen skrives av © Huset på landet og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Denne tjenesten er levert av blogg.no. Hos oss finner du:

  • blogg.no - Få din egen blogg, helt gratis.
  • bloggrevyen - Oversikt over nye norske blogginnlegg.
  • miniblogg - Kjapp blogging i miniformat.
  • bloggblogg - Her blogger vi selv om stort og smått.
  • forum - Tips, råd og hjelp om blogging og design.
hits