Shushi og bolle med brunost

Det var dagens frokost!  
Men ikke i sammen,da . Det tror jeg ikke er bra…
Først Shushi og cola light, deretter bolle med brunost og en kopp kaffe. Smakte fortreffelig!

Det er ikke vanlig at jeg spiser slikt til forkost, men når man sitter alene og er sulten, da kan man det…
Dessuten er jeg voksen!
Jeg bestemmer helt selv…   Hmmm… Lurer på hva jeg skal ha til middag….

He-he… Det blir hjemmelaget lapskaus i dag.

Det er søndag. Hva gjør man på en søndag?

Før i tiden gikk man i kirken (noen gjør vel det enda, kanskje). Så var det hjem til en skikkelig potetmiddag.
Etter middag så kansje damene tok frem håndarbeide, mens mennene kanskje røkte pipe og leste en bok, og barna var ute å lekte i snøen.
 
Jeg bruker ofte søndagen til å gjøre alt det jeg skulle ha gjort i løpet av uken, men som jeg ikke rakk.

Kanskje jeg skal være huslig idag. Men det er ikke absolutt nødvendig…
En gang i tiden hadde jeg "støv på hjernen", men ikke nå… He-he… (Hos oss er det "rent nok til å beholde lykken, og skittent nok til å beholde helsen")…  

Problemet mitt er at jeg er så fryktelig ustrukturert…
Når jeg for eksempel skal sette på en vaskemaskin, går jeg opp for å hente klær. På veien finner jeg en avis.
Den tar jeg da og går ut i papirinnsamlingskassa med.  På returen ser jeg at det ligger det et nøkkelknippe på benken. Det tar jeg opp, for så å henge det i nøkkelskapet… Så finner jeg noe annet… og plasserer det på sin plass… før jeg kommer på at jeg skulle hente tøy!

Tror det kalles….     Presenil?

Noen som kjenner seg igjen?

Bestemmer meg for å vaske bilen, begynner å gå mot døra og får øye på posten som ligger på bordet. Alt i orden: jeg skal vaske bilen. Men først tar jeg en titt hvem som har skrevet til meg.

Legger nøklene på skrivebordet, kaster reklame og slikt og legger merke til at søpla er full. O.K., jeg legger fra meg regninger og fakturaer på skrivebordet for å tømme søpla. Men nå som jeg har åpnet skuffen i skrivebordet for å legge fra meg regningene, kan jeg jo benytte nettbanken til regningene som haster. Jeg har nettopp begynt med nettbank. Hvordan var det igjen?

Mens jeg leter etter det arket jeg hadde notert på dukker et gammelt foto fram. Meg og gamlekjæresten. Jeg blir sittende å mimre til jeg få den gode ideen å sette det inn i albumet. Albumet hadde masse løse bilder lagt inn. Jeg fikser dem alle og skriver tekst under. Når jeg skal sette albumet på plass får jeg se alt støvet oppå bøkene. Jeg finner støvkosten og feier alle hyllene. Tar bilderammene og spindelvevet oppi hjørnet under taket med det samme.

Aha! Der over skrivebordet står juicen som jeg holdt på å drikke. Jeg skal tørke av skrivebordet også. Men først bør jeg fjerne juicen fra computeren. Enda bedre, jeg setter den i kjøleskapet slik at den blir kald igjen.

Jeg går mot kjøkkenet og ser at plantene trenger vann. Setter fra meg glasset på kjøkkenbenken og. Hei!! Der er brillene mine!! Jeg har lett etter de i hele dag! Det er best jeg legger dem på en lur plass først.

Fyller en kanne med vann og går i retning av mine tørste planter. Aaaagggghhh! Noen har lagt fjernkontrollen på kjøkkenet! Jeg holdt på å bli gal da jeg lette etter den. Det er best jeg legger den i stua hvor den hører hjemme.

Kaster litt vann på plantene (og litt på gulvet, som jeg vasker med det samme.) Kaster fjernkontrollen i lenestolen og går mot døra, mens jeg prøver å huske hva jeg hadde tenkt å gjøre til å begynne med.

Ved dagens slutt er bilen fortsatt like skitten, regningene fortsatt ikke betalt, juicen står på kjøkkenbenken, plantene har fått alt for lite vann til å leve og jeg finner ikke bilnøklene. Når jeg oppdaget at at jeg ikke hadde fått gjort noe i løpet av dagen, ble jeg virkelig forbauset.

Jeg vet at jeg hadde en svært travel dag!! Å bli presenil er noe svært alvorlig. Det er nok best jeg leser litt om tilstanden på Internett.

Men først skal jeg bare sjekke om jeg har fått noen mail…

Ha en fin søndag!

Line ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg