En småguffen morgen

I dag ble jeg vekket av vinden som ulte og regnet som pisket på vinduet….

Det er ikke akkurat noe som frister ute nå.

Egentlig er det best å sitte inne å se ut.

Det er grått og trist, 15 grader, og det blåser 12 sekundmeter.

Men pytt, hva gjør vel det!

Det er stille i huset,…
Kaffen er i koppen…
Lyset på bordet…
Og jeg har mange blogger å besøke!

Kan ikke klage jeg!

Ha en FIN søndag ♥

 

8 kommentarer
  1. Vil tro du koste deg i kroken der med kaffe, regnet som trommet på vinduene og lun stemning inne imorges. Ja, det var slik her også. Ikke noe vær å være ute i;) Desto heller koseligere inne ja.
   Ja, det er koselig med høner:) Vi lar ikke våre spasere ute enda.. de har ikke vært hos oss mer enn en ukes tid enda, og det er litt rotete ute etter bygging samt spann med både maling og white spirit.. så tror de skal få lov til å kose seg i hønsegården sin i år. Så slipper vi dem heller ut på tunet til våren tenker jeg. De skal få lov til å gå ute, så lenge de holder seg unna kjøkkenhagen jeg har tenkt å organisere og stelle istand ikke langt unna hønsegården!
   Ja, det blir fiiint når huset blir ferdig malt, men jammen litt å male også før høsten setter inn! Tilbygget er jo like stort som et normalt hus, og like stort som gamle-delen av det huset som ble bygget på her.. så vi snakker en god del kvadratmeter med panel som skal males ja! I tillegg dette overbygget på inngangen som jeg nå holder på med. .. og når jeg skal inn og ut og male, amme, male, amme osv, osv… ja, da tar ting litt tid;) Men, men. Bedre nå enn neste år som sagt:)
   Men det blir nok ikke så mye oppussing av gamle møbler i år som jeg hadde tenkt å gjøre! DET har jeg nok hverken tid eller særlig overskudd til.
   Håper helgen din har vært fin!:)
   Klemmer fra Line

  2. God formiddag..blåst og regnfull dag her også, men varmt ute for det :)…kjekt og ha en innedag også..for gjort litt etter den flotte sommeren ute:) Ha en flott regnværsdag med kos og hygge 🙂

  3. Hei, koselig blogg du har! Her i Østfold blåser det i dag 😉
   Fuglebadet er kjøpt hos Krukkegården i Drøbak. Der har
   de mye lekkert – og rustent 🙂

  4. god morgen.Regn er ikke så ille men med vind i tillegg blir det skikkelig ille så det er nok best å hygge seg inne da ja.Håper du får en fin dag iallefall,regn her også men ikke vind :))

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg