3 festbord med samme basis, men forskjellig farger

På fredag var jeg på jule kurs hos Lise i Fredrikstad blomster. Dette kurset var i privat regi, men hun arrangerer også kurs som alle kan melde seg på. Og det er virkelig til å anbefale. Her fikk vi masse inspirasjon og mange gode ideer!

Først spiste vi pizza mens vi så på Lise dekket fantastiske bord. Med mange ideer til pynt hvor man slipper å bli ruinert av.

Alle tre bordene har samme duk, servise, kongler og grønt bar.

Bord 1.

Her ble bordet pyntet med mørkerøde lys, røde epler (kjøpt i matbutikken), burgunderrøde orkideer, en falsk grønn “bar-ting” og lin-servietter med rødt sløyfebånd. 

De små lysestakene av glass er kjempesmarte. Du kan også snu de opp-ned, for så å bruke de som blomstervase til for eksempel en orkideblomst. Jeg liker at ting kan brukes til mer enn de egentlig er tiltenkt. Vi fikk 12 slike i julegave for flere år siden, og de har virkelig vært flittig brukt.

Bord 2.

Her er det pyntet med brune lys og enda flere kongler. Juleroser pakket i mose, står på små skåler. Serviettene er av papir og har sløyfebånd i samme farge. I tillegg er det en stor kanelstang inne i. Dekorativt! Og så luktet det SÅ godt!

Bord 3.

Her er det brukt hvite lys. Svibler har fått ristet av seg jorden og satt i vinglass. Noen med mose og noen uten. Små sølvlykter og tre glasslykter. Her er det jo bare å bruke det man har av lykter! 

Også her er det brukt papirservietter med et sløyfebånd knytt rundt. Et liten grønn bar-bit er dyttet inn under båndet

Lekkert ikke sant!

Som dere sikkert ser her er det ikke så mye plass til matfat på bordet. Men det går kjempefint! Maten kan for eksempel settes på et avlastningsbord ved siden av, eller på kjøkkenbenken. Så kan gjestene gå å forsyne seg der.

Se på det som trim! Og det er jo alltids kjekt med litt trim i disse juletider… 🙂

#festbord #jul #dekkebord #tablesetting #Christmas #fredrikstadblomster

11 kommentarer

Siste innlegg